Bedrijfsvideo

Met een bedrijfsvideo kan je aan de buitenwereld tonen waar jouw bedrijf voor staat en wat het produceert. De kijker maakt kennis met je producten, diensten en medewerkers. Dit alles volgens jouw visie en filosofie. Een bedrijfsvideo is dus het perfecte visitekaartje voor jouw onderneming.

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video die jouw netwerk toont waar je bedrijf voor staat en wat het te bieden heeft. Deze video profileert je onderneming en toont jouw unieke manier van werken in een zee van concurrentie. Bedrijfsvideo’s komen in vele vormen. Zo kan je simpelweg tonen wat je bedrijf doet: Wie? Wat? Waar? Waarom? Hoe?

Maar je kan hier ook verder op ingaan en je publiek een blik achter de schermen gunnen met, bijvoorbeeld, een productvideo. Je kan ook je werknemers aan het woord laten. Zij spreken rechtstreeks je klanten en investeerders toe in een testimonial. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Waarom een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is het digitaal visitekaartje van je onderneming in dit digitale tijdperk. Je laat ermee een professionele indruk achter op de kijker. Hierbij komt dat nieuwe klanten en medewerkers aan de hand van een bedrijfsfilm inzicht krijgen in je onderneming. De informatie die ze opdoen in je video geeft hen dan weer het zelfvertrouwen om sneller op je onderneming af te stappen en een samenwerking aan te gaan.

Een extra voordeel bij het inzetten van videocontent op jouw website (in eender welke vorm) is dat video een positieve invloed heeft op de SEO van je website. Dat wil zeggen dat webpagina’s met video’s hoger scoren in de Google zoekresultaten dan webpagina’s zonder video.

Video afspelen

Let's

create!

Wil jij je bedrijf profileren in een bedrijfsvideo? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij helpen je verder!