Video montage

Marie Claire België

Je hebt zelf een video opgenomen en wil dat wij de videomontage doen. Je werkt samen met een cameraman en hebt dus beelden die gemonteerd moeten worden. Wij helpen je hier graag mee verder. We combineren jouw beelden met onze montagetechnieken tot een mooie video klaar voor publicatie.

Waarom videomontage?

In deze tijden heersen de social mediacampagnes. Naast deze campagnes moet je constant de relatie met je volgers onderhouden. Marketingbudgetten zijn niet onuitputbaar. Af en toe zelf wat beelden maken, maar deze professioneel laten monteren kan dus een tussenoplossing bieden. Wil je zelf een video filmen en deze door ons laten monteren? Neem zeker contact met ons op voordat je aan de slag gaat met je camera. Wij geven je de nodige filmtips mee om tot het beste resultaat te komen.

Wil je zelf een video filmen en deze door ons laten monteren? Neem zeker contact met ons op voordat je aan de slag gaat met je camera. Wij geven je de nodige filmtips mee om tot het beste resultaat te komen.

Video afspelen
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/5/b/janaframbach.be/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1621 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/5/b/janaframbach.be/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1623

Thema videomontage

Marie Claire België neemt haar lezers mee achter de schermen van de modewereld. In deze video zien we hoe de modeshow van Ann De Meulemeester tot stand komt. Dit is Paris Fashion Week dans les coulisses.

Uitwerking videomontage

De Mode- en makeupredactrice gingen op pad met hun smartphone en enkele filmtips. Zelf maakten ze opnames tijdens de modeweek van Parijs. Jana Frambach ging aan de slag met deze beeldopnames. Ze monteerde ze tot een video in lijn met het stijlboek van het magazine en klaar voor publicatie.

Let's

create!

Heb jij beeldmateriaal dat gemonteerd moet worden? Neem via onderstaand formulier contact met ons op!