Videomontage

Je hebt zelf een video opgenomen en wil dat wij de videomontage doen. Je werkt samen met een cameraman en hebt dus beelden die gemonteerd moeten worden. Wij helpen je hier graag mee verder. We combineren jouw beelden met onze montagetechnieken tot een mooie video klaar voor publicatie.

Wat is videomontage?

Een videomontage is het samenplakken van videofragmenten tot een video die klaar is voor publicatie. Als je zelf beelden maakt tijdens een evenement dat je bedrijf organiseert of je filmt het productieproces van je product, dan kunnen wij jouw beelden monteren tot een video.

Waarom videomontage?

In deze tijden heersen de social mediacampagnes. Naast deze campagnes moet je constant de relatie met je volgers onderhouden. Marketingbudgetten zijn niet onuitputbaar. Af en toe zelf wat beelden maken, maar deze professioneel laten monteren kan dus een tussenoplossing bieden.

Wil je zelf een video filmen en deze door ons laten monteren? Neem zeker contact met ons op voordat je aan de slag gaat met je camera. Wij geven je de nodige filmtips mee om tot het beste resultaat te komen.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Let's

create!

Heb jij beeldopnames gemaakt en wil je deze laten monteren? Neem via dit formulier contact met ons op!

    Wij filmen

    ook!

    De basis van elke succesvolle video is goed beeldmateriaal. Heb je hulp nodig bij het opnemen van je video? Wij kunnen het volledige productieproces voor onze rekening nemen: van de eerste brainstorm tot de final edit! Bekijk hier ons assortiment aan producten.