Video testimonial

Met een video testimonial bereik je je doelpubliek op een geloofwaardige manier. Je klanten en werknemers delen immers hun ervaring met jouw bedrijf. Deze positieve ervaringen zetten anderen aan om met jou te werken of gebruik te maken van jouw diensten. Video is makkelijk te verteren, hapklaar. Hierdoor passen testimonials perfect in je digitale marketing strategie.

Wat is een video testimonial?

Een video testimonial is een video waarin mensen, bijvoorbeeld klanten of opdrachtgevers, hun positieve ervaring delen met jouw dienst of product. Mensen die ervaring met je product of service hebben getuigen over jou.

Waarom een video testimonial?

Met video's over je zaak en producten kan je nieuwe klanten overtuigen van jouw dienst of product. Als potentiƫle klanten zien dat anderen tevreden zijn bij jou, durven ze de aankoopbeslissing in jouw voordeel te nemen. Authenticiteit en geloofwaardigheid staan centraal bij deze getuigenissen. Mensen vertrouwen eerder wat anderen vertellen over jouw dan wat je zelf over je bedrijf vertelt.

Testimonial

Portfolio

Bekijk hieronder een aantal getuigenissen die wij op beeld vereeuwigden!

Video afspelen
Video afspelen

Let's

create!

Organiseer jij een evenement of komt er een speciale dag aan die je niet wil vergeten? Wij maken voor jou een aftermovie!

Together we make memories last!

    Bereik je

    doelpubliek

    Met deze video's blijf je je doelpubliek bereiken en verbazen!