Aftermovie

Een aftermovie is een video die een evenement of gebeurtenis in beeld brengt. Je kan er de leuke ervaringen van je bedrijf mee delen. Het is niet alleen een leuk aandenken voor de aanwezigen. Potentiƫle klanten die nu deze top tijd hebben moeten missen, willen er de volgende keer ook bijzijn. Gedaan met die FOMO!

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een video die een bepaalde gebeurtenis of evenement in beeld brengt. De mensen die erbij waren, willen graag nagenieten en de video delen. Diegene die er niet bij konden zijn, kijken uit nieuwsgierigheid naar wat ze allemaal gemist hebben.

Aftermovies zijn ideaal om op je social mediakanalen te delen. Dit soort video's worden veel gedeeld aangezien er vaak veel mensen in voorkomen die willen pronken met hun leuke ervaringen.

Waarom een aftermovie?

Aftermovies zijn niet alleen een leuk aandenken. Ze versterken je gemeenschap, geven aandacht aan je al bestaande klanten en sponsors en wekken interesse bij potentiƫle klanten en sponsors. Door hun hoge shareability passen ze perfect in je digital marketing plan.

Aftermovie

Portfolio

Bekijk hieronder een aantal evenementen die wij op beeld vereeuwigden!

Video afspelen
Video afspelen

Let's

create!

Organiseer jij een evenement of komt er een speciale dag aan die je niet wil vergeten? Wij maken voor jou een aftermovie!

Together we make memories last!

    Bereik je

    doelpubliek

    Met deze video's blijf je je doelpubliek bereiken en verbazen!